Valmennukset

Tarvitsetko henkilökohtaista sparraajaa tai ideoijaa markkinoinnin tueksi? Minun markkinointivalmennuksessa jäsennetään ajatuksia, tehdään kokeiluja ja etsitään tapoja tehdä toimivaa markkinointia ja tunnettuuden rakentamista. Tavoitteena on saada sinut tekemään toimivaa markkinointia itse.

Joona Kotilainen markkinointivalmentaja

Joona valmentaa yrittäjiä ja markkinoijia tavoitteissaan

Matalilla resursseilla toimiminen

Matalilla resursseilla toimiminen

Pienissä yrityksissä ei ole varaa laittaa rahaa ja aikaa joka ikiseen markkinointimahdollisuuteen, mikä eteen tulee. Niiden välillä on pakko priorisoida ja koittaa löytää ne itselle luontevimmat,  ja parhaiten asiakkaita tuovat sekä kokonaisuudeltaan edullisimmat toimet. 

Brändin ja tunnettuuden rakentaminen

Brändin ja tunnettuuden rakentaminen

Yrityksen tunnettuus käytännössä rakentuu asiakaskokemuksen ja viestinnän varaan. Selvitetään ensin, mitkä asiat erottavat yrityksen kaikista muista, niin sen pohjalta yrityksen on helpompi tehdä viestintää.

Asiakashankinta markkinoinnilla

Asiakashankinta markkinoinnilla

Yrityksen on saatava asiakkaita, jotta se voi toimia. Voimme valmennuksessa miettiä ja suunnitella yhdessä, mistä asiakkaita kannattaisi hankkia ja miten heidät tulisi tavoittaa. 

Miten markkinointivalmennus toimii?

Valmennuksen tavoitteena on tehdä minusta hyödytön sinulle. Haluan, että opitte tekemään toimivaa markkinointia itse (tai kumppanien kanssa) niin hyvin, että teidän ei enää kannata käyttää aikaa kanssani. 

Markkinointivalmennuksessa tapaamme kahden kesken (tai mahdollisesti pienellä porukalla), luomme tavoitteet ja prioriteetit tapaamiselle ja käymme toimeen. Tapaamisten sisältö ja aiheet riippuvat yrityksen tilanteesta, tavoitteista ja siitä, mikä on akuuttia tehdä tai ymmärtää juuri sillä hetkellä. Teemat voivat olla mitä tahansa, mitä minä hallitsen ja osaan auttaa.

Valmennuksien hinnat

Kaksi tapaamista kuukaudessa

700 €

/ kk

Markkinointivalmennuksessa käsitellään niitä asioita, jotka edistävät parhaiten sinun tilannetta ja tavoitteitasi. Se voi olla ajatteluapua, brändin ydinkysymysten hahmottamista, suunnitelman laadintaa, uuden työkalun opettelua tai vaikka ketteriä kokeiluja. Yleensä päädymme tekemään kaikkia näistä jossain vaiheessa valmennusta.

2 - 2,5 tuntia per tapaaminen

Sisältö räätälöidään aina tarpeen mukaan

Tapaamiset Joensuussa tai etänä

Minuutin irtisanomisaika - ei sitoutumista

Neljä tapaamista kuukaudessa

1200 €

/ kk

Tässä paketissa meillä on enemmän aikaa käytettävänä. Muuten tämä on ihan sama kokonaisuus. Tuosta minuutin irtisanomisajasta vielä: Haluan, että minusta on jatkuvaa hyötyä sinulle. Jos ei tunnu siltä, niin sopimuksen voi irtisanoa vaikka WhatsApp-viestillä.

2 - 2,5 tuntia per tapaaminen

Sisältö räätälöidään aina tarpeen mukaan

Tapaamiset Joensuussa tai etänä

Minuutin irtisanomisaika - ei sitoutumista

Valitse Joona valmentajaksesi

Täytä lomakkeelle yhteystietosi ja hieman taustaa tarpeistasi, niin olen sinuun yhteydessä.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.