Puheenvuorot

Etsitkö tapahtumaasi julkista puhujaa? Olen innostava, helposti ymmärrettävä ja omaperäiseen kokemukseen nojaava puhuja. Rakennan yleisön ymmärrystä aiheesta pala kerrallaan niin, että kaikki tajuavat, mistä on kyse. En myöskään pelkää pitää hauskaa ja käyttää huumoria tehokeinona puheenvuoroissani.

Joona Kotilainen puhuja

Joona puhuu siitä, mikä puhututtaa ihmisiä

Tekoälypuheenvuorot

Tekoälypuheenvuorot

Miten tekoälytyökalut ovat tulleet tähän pisteeseen? Miten niitä voi käyttää hyödyksi? Mitä on tulossa huomenna? Tekoälytyökalut kehittyvät vauhdilla ja ovat päivä päivältä entistä suurempi osa ihmisten arkea - siksi niitä on syytä ymmärtää paremmin.

Joona on pitänyt kymmeniä tekoälypuheenvuoroja ja avannut teemaa joko kouluttaen työkalujen käyttöä tai esitellen, mitä niillä on mahdollista tehdä tai saavuttaa.

Erotu kohinasta

Erotu kohinasta

Viestintä on vaikea laji. Varsinkin, jos siinä haluaa erottua henkilönä tai organisaationa edukseen ja tunnistettavasti erillään muista. Tässä luovuutta ja kekseliäisyyttä alleviivaavassa puheenvuorossa perehdytään siihen, mikä saa ihmiset huomaamaan ja kuulemaan asiasi.

Joona on markkinointiurallaan päätynyt suunnittelemaan useita huomiota herättäneitä tempauksia, konsepteja, tapahtumia ja sisältöjä, jotka ovat puhututtaneet ihmisiä. Mitä niillä on yhteistä?

Oppeja yrittäjyyteen

Oppeja yrittäjyyteen

12 vuotta yrittäjyyttä ja kuusi hyvin erilaista yritystä opettaa nopeasti, mitä yrityksissä kannattaa (ja ei kannata) tehdä niitä aloittaessa ja kasvattaessa.

Joonan yrittäjyyteen liittyvät puheenvuorot keskittyvät jakamaan havaintoja ja oppeja luovasta yrittäjyydestä, matalilla resursseilla toimimisesta ja kasvun hakemisesta.

Joku toinen aihe?

Kysy pois vaan! Pohditaan yhdessä, löytyisikö teille sopiva aihe ja olisinko minä sopiva puhuja teidän tilaisuuteen.

Puheenvuorojen hinnat

Puheenvuorot

alk. 800 €

+ alv

Puheenvuoron hintaan vaikuttavat sen kesto, sijainti ja räätälöinnin taso. Laita viesti, niin suunnitellaan sopiva puhe teidän tilaisuuteen.

Toivomasi aihe

Missä päin tahansa Suomessa

Myös etäpuheenvuorot mahdollisia

Tilaisuuksien juonnot

alk. 800 €

+ alv

Teen myös yritystapahtumien juonto- tai yhdistelmäkeikkoja, joissa juonnan tilaisuuden, ja puhun auki myös oman puheenvuoroni. Yhdistän juontoihin yleensä myös stand up -koomisia elementtejä. Juontojen hintaan vaikuttavat kesto, sijainti ja räätälöinnin taso.

Jätä ihmisten viihtyvyys minun harteille

Missä päin tahansa Suomessa

Kysy Joonaa puhujaksi

Täytä lomakkeelle yhteystietosi ja hieman taustaa tapahtumastasi, niin olen sinuun yhteydessä. Katsotaan kalenterit ja sovitaan tarkemmat tiedot.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.