Koulutukset

Haluatko oppia ymmärtämään markkinointia, brändin rakentamista ja niiden työkaluja paremmin? Minun pitämissä koulutuksissa aiheet palastellaan ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi ja esitetään konkreettisin esimerkein niin, että osallistuja pääsee heti hyödyntämään oppimaansa.

Joona Kotilainen kouluttaja

Joona kouluttaa taitoja ja työkaluja, joita yrittäjät ja markkinoijat tarvitsevat

Markkinointityökalujen koulutus

Markkinointityökalut

Miten oleellisimmat markkinoinnin työkalut toimivat? Kuinka niitä käytetään tehokkaasti ja siten, että niistä saadaan kauppaa? Joona hallitsee digitaalisen markkinoinnin työvälineet paremmin kuin omat taskunsa ja kouluttaa niiden käyttöä johdonmukaisesti ja ymmärrettävästi.

Brändikoulutus

Tunnettuuden rakentaminen

Mielikuvan ja tunnettuuden rakentaminen vaatii johdonmukaista ja pitkäjänteistä työtä, mutta sitä on mahdollista tehdä hallitusti. Miten brändi muodostuu ja miten sen rakentumista voi vauhdittaa? Joona avaa tunnettuuden rakentamista 12 vuoden ja useiden kymmenien yritysten kokemukseen nojaten. 

Tekoälykoulutus

Tekoälytyökalut

Miten tekoälytyökaluja käytetään yrityksen tai asiantuntijan arjessa? Käytännönläheisessä ja runsaaseen määrään kokeiluita tähtäävässä tekoälykoulutuksessa perehdytään teksti- ja kuvatuotantoon keskittyneisiin generatiivisiin tekoälytyökaluihin.

Mielessä muut teemat?

Joonalla on takana yli 500 koulutuskeikkaa ja koulutettavia aihepiirejä markkinoinnin alalta on kertynyt useita kymmeniä tiedon laajentuessa. Keskustelen mielelläni teidän porukan koulutustarpeesta ja tarkennuksista. Koulutusteemoja ja työkaluja tarkemmin voivat olla esimerkiksi: digitaalinen markkinointi, sisältömarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi, nolla-budjetin markkinointi, brändin rakentaminen, Google Ads, Metan mainostenhallinta, LinkedIn, ChatGPT, Midjourney...

Koulutuksien hinnat

Yksittäinen koulutus

alk. 1000 €

+ alv

Koulutus voidaan pitää tai suunnitella mistä tahansa Joonan osaamasta markkinointiin, brändin rakentamiseen, digitaaliseen tekemiseen, tekoälyyn tai muuhun liittyvästä teemasta. Koulutuksen hintaan vaikuttavat sen kesto, sijainti ja räätälöinnin taso.

2-8 tunnin kokonaisuudet

Toivomasi aihe

Missä päin tahansa Suomessa

Myös etäkoulutukset ovat mahdollisia

Koulutussarjat pienryhmille

alk. 1600 €

+ alv

Parhaiten oppimista tapahtuu pienessä ryhmässä, jossa on aikaa perehtyä aiheeseen, kokeilla itse ja jossa kouluttaja ehtii tukemaan jokaista osallistujaa. Useamman tapaamisen vuoksi osallistujat ehtivät tehdä väleissäkin ja reflektoida tehtyä koulutuksissa. Hintaan vaikuttavat kesto, sijainti ja kertojen määrä.

2-4 koulutuskertaa yhdestä tai useammasta teemasta

2-6 osallistujaa

Toivomasi aihe

Missä päin tahansa Suomessa

Myös etäkoulutukset ovat mahdollisia

Kysy Joonaa kouluttajaksi

Täytä lomakkeelle yhteystietosi ja hieman taustaa koulutustarpeestasi, niin olen sinuun yhteydessä. Katsotaan kalenterit ja sovitaan tarkemmat tiedot.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.